Indkaldelse til stormøde

Vi er tættere på Levefællesskabet end nogensinde før!

Nu skal vi for alvor igang med at omsætte de mange visioner til handling og til slut en række huse at flytte ind i! Det bliver en proces med talrige beslutninger og lige så mange arbejdsopgaver, som vi skal være fælles om. Derfor skal vi være mange flere om at dele arbejdet, hvis vi skal komme i mål med input til kommunens lokalplan, udvikle visionerne til konkrete planer, diverse forhandlinger og meget meget mere.

 

Derfor indkalder bestyrelsen nu til Stormøde (ekstraordinær generalforsamling)

torsdag den 10. oktober kl. 19.00
Morten Børup Skolen, Møllegade 45, Skanderborg
lokale 108 – lige ved siden af lærerværelset.

Her vil bestyresen give en status og høre medlemmers meninger, for at finde ud af hvilken vej, vi skal gå – samt hvordan vi fordeler opgaverne.

 

De, som har lyst, mødes til fællesspisning kl. 18. Som vi plejer medbringer vi hver en ret, og på den måde får vi en spændende buffet. Af hensyn til planlægningen vil vi gerne have din tilmelding senest den 8.10 til perma8660@gmail.com – du er naturligvis altid velkommen til at deltage i selve mødet uden tilmelding.

 

Læs nyhedsbrev med indkaldelse til stormøde/Ekstraordinær generalforsamling og dagsorden her