Vi løfter sløret…

Okay så…vi kan ikke holde på en hemmelighed alligevel, så vi vil gerne dele lidt om den grund, som vi har kig på i Fruering. Det er kommunen, der ejer den til udstykning, og vi skal nu i dybere dialog med kommunen og Fruering Borgerforening og andre instanser for at se, om det kan blive vores enten på eje eller lejebasis (100 år ligesom kolonihaver mm.)

SÅ DET SKAL IGEN POINTERES, AT DET IKKE ER EN SIKKER HANDEL ENDNU, MEN VI ER I GANG MED PROCESSEN.

 

 

Det er en grund på 3 hektarer, som ligger i udkanten af landsbyen Fruering. En del af vores møde i går drejede sig om vores proces og kommunikation med de forskellige instanser, samt den informationspjece som Mira er ved at lægge sidste hånd på.

 

 

Grunden ses her som den brune pløjemark nord for landsbyen Fruering, og der er et stykke skov yderligere nord for dette. Naturstyrelsen er meget interesseret i, at der kommer tæt/lav bebyggelse, samt nogen der ikke vil bruge så mange pesticider som i parcelhuskvarterer og konventionelle marker. Hvilket bringer os i spil som interessante.

 

 

Mira var ude og kigge på den, men der var lidt tåget, så det er måske ikke så nemt at se. Plus at det altid er sjovest at se i levende live. Men vi er selvfølgelig parat til at lave en udflugt derud, når det hele kommer på plads med, at det er sikkert, at det er den grund, vi kan bruge.

 

 

Så det er det, vores møder kører på lige for tiden. Vi har haft lidt mandefald pga. andet travlhed ved nogle af vores bestyrelsesmedlemmer, så vi har gjort det bedste vi kunne for at holde gruekedlen i gang, og så udvikler det sig støt og langsomt her ind i det nye år.

 

 

Vi skal jo også lige finde ud af, om Fruering rent faktisk ønsker at have os derud til dem 🙂

 

Næste bestyrelsesmøde med efterfølgende fællesspisning er onsdag den 21. februar kl. 16 for mødet og kl. 18 for spisningen, hvor alle selv medbringer en ret.

Her begynder vi så småt at få fælleshuset på banen, da vi har inviteret Asger Møller fra Cirkelbo med til dette møde, så vi kan snakke mere om udformningen af fælleshuset, pris, etaper, størrelse osv.

Vel mødt.

På vegne af bestyrelsen,

Sekretær Lotus Ananda Holm