Novembers fællesspisning

Onsdag den 29. november, i forbindelse med vores månedlige bestyrelsesmøde, havde vi igen fællesspisning i Medborgerhuset, hvor alle deltagere kom med en lille bæredygtig ret til fællesbordet.

 

Som altid så det lækkert ud. Vi har valgt at gøre dette månedlige tiltag for at de personer, som er seriøse omkring gerne at ville bo i Perma, eller som i en periode gerne vil høre mere om vores arbejde og visioner, kan mødes med andre mulige fremtidige levefæller, og høre lidt om vores fælles vision, ånden bag, en mulig fremtid sammen osv.

 

 

I Perma søger vi nemlig folk af en bred varietet. Børnefamilier, singler, ældre, unge. Kort sagt alle der kan se sig selv i vores visioner som beskrevet på denne side, samt de ting vi snakker os frem til undervejs i vores bestyrelsesmøder og årlige generalforsamling, som kommer igen til foråret.

 

 

Vi ønsker at leve i samklang med naturen, både når det kommer til bæredygtige boliger, bæredygtig mad og en harmonisk opbygning af permakulturen for alle levende væsener, der lever sammen her. Her har det åndelige også noget at skulle have sagt, men som vi snakkede om til fællesspisningen her, så følger vi ikke en speciel religion eller tro, da alle skal have lov til at have sin egen personlige tro eller ikke-tro. Så længe man kan leve op til Permas ord: Positivitet, Engagement, Relationer, Mening og Autencitet, så er man allerede et godt stykke af vejen.

 

 

Vi afslørede også her ved mødet, hvad vi allerede havde snakket om til bestyrelsesmødet, nemlig at der er ved at komme skred i en sag omkring en mulig grund, som vi så småt er på vej i forhandling om med kommunen, der ejer den, og med de omkringliggende borgere. Vi har endda kontakt til et boligselskab, der muligvis ville kunne stå for administrationen af lejeboligerne, så der sker virkelig noget.

 

 

Af hensyn til sagens flow, så ønsker vi ikke at fortælle præcis hvor og hvilken grund, før vi kommer langt videre i snakken med de involverede parter, men vi kan fortælle, det ligger uden for Skanderborg og med skov og natur rundt omkring. Noget som denne lille dame sikkert godt ville kunne lide.

 

 

Vi ser frem til videre forhandlinger hen over de næste måneder, men der går som sagt nok lige noget tid, før vi begynder at offentliggøre noget, da det jo hurtigt kan ændre sig, hvis det ikke er den grund, det er meningen vi skal have. Meeeen…med flowets kraft og hurtighed, så tyder alt nu på det. Nu skal vi bare til de formelle møder og aftaler.

 

Næste fællesspisning er den 19. december kl. 17.30 i Medborgerhuset. Kom gerne og mød flere af de dejlige fremtidige Perma-beboere. Der er selvfølgelig flere på venteliste, som ikke var med på denne her aften, men som er meget interesserede i projektet, så vi glæder os over opbakningen <3 Meget snart er der faktisk ikke plads til flere, da vi jo er et lille levefællesskab på 30-40 boenheder, så vi begynder at nærme os et maksimum. Men meget kan jo ske, så hvis du står på venteliste, også længere hen i forløbet, så kan det jo være nogen flytter osv. Så det vil altid være i evig forandring <3

 

Lad os også julehygge lidt med æbleskiver og gløgg. Medbring gerne flet til julehjerter eller stjerner <3